Seo Services

З початку року на Донеччині зареєстровано 170 повідомлень про порушення виборчого законодавства

Більшість з них стосувалися порушень передвиборчої агітації, хуліганських дій чи підкупу виборців. Так, поліцейські області відкрили 7 кримінальних проваджень та зареєстрували 75 фейкових повідомлень, створених на окупованій території. Правоохоронці перевіряють кожну інформацію,яка стосується чергових виборів Президента України.
За минулу добу до територіальних підрозділів поліції області надійшло 2 повідомлення про правопорушення виборчого законодавства.
Всього з початку передвиборчого процесу розпочато 7 кримінальних проваджень, пов’язаних з проведенням чергових виборів Президента України. Наразі 3 з них закрито у зв’язку з відсутністю складу злочину.
Поліцейські Маріуполя розслідують 2 факти хуліганства, в одному з яких фігуранту оголошено про підозру. Також досудове розслідування триває за ст. 195 (Погроза знищення майна) Кримінального кодексу України. До Приморського відділення поліції надійшла заява про знайдені 2 записки з погрозами підпалити місцевий магазин, якщо у подальшому в приміщенні будуть зберігатися агітаційні намети одного з кандидатів.
В Покровську під час огляду автомобіля «ВАЗ» поліцейські виявили інформаційні листівки, за розповсюдження яких чоловіку пообіцяли гроші. За фактом відкрито кримінальне провадження а ст. 160 (Підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України.
Також до суду спрямовано 10 адміністративних матеріалів. Три за ст. 212-12 (Порушення права на користування приміщеннями під час виборчої кампанії), решта – за ст. 212-13 (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
З початку року на Донеччині зареєстровано 170 повідомлень про порушення виборчого законодавства З початку року на Донеччині зареєстровано 170 повідомлень про порушення виборчого законодавства Reviewed by новини on березня 11, 2019 Rating: 5

1 коментар:

На платформі Blogger.