Seo Services

У пріоритеті ­ ділянки доріг, що потребують негайного ремонту

Органи влади на місцях разом зі Службою автодоріг сьогодні визначають ділянки автошляхів, які потребують негайного ремонту. Минулоріч планом фінансування дорожнього господарства було передбачено видатки спеціального фонду державного бюджету в сумі 271,1 млн гривень.
Першочергове значення було надано автомобільним дорогам сполученням з Харківською та Донецькою областями, які перебували у незадовільному експлуатаційному стані. Зокрема, виконані роботи на автодорозі Н-26 Чугуїв ­ Мілове через місто Старобільськ. Поверхня дороги тут повністю покрита асфальтобетонною сумішшю, встановлені технічні засоби організації дорожнього руху тощо. Крім цього, проведений капітальний ремонт шляхопроводу на Н-32 Покровськ ­ Бахмут ­ Михайлівка на суму 13,7 млн гривень. Також за рахунок залишків коштів місцевих бюджетів населених пунктів Луганської області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, виконано роботи  з поточного середнього ремонту ще низки автомобільних доріг.
Окреслюючи найближчі завдання, виконувач обов'язків голови Луганської обласної державної адміністрації ­ керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь зорієнтував органи влади на місцях разом з Службою автомобільних доріг у Луганській області визначити ділянки автошляхів, які потребують негайного ремонту. "Спочатку слід провести консультації з людьми на місцях, ­ вважає він. ­ Ресурсів, щоб зробити все і одразу, звичайно, не вистачить. Тому пріоритетні ділянки мають визначити ті, хто їздить ними щодня". Одним з пріоритетів 2019 року очільник області  назвав відновлення Сватівського мосту. Зараз водіям доводиться додатково намотувати 40 км для об'їзду.
Також Сергій Філь доручив голові Міловської РДА провести спільну нараду з прикордонниками та Службою автомобільних доріг і остаточно визначити  початок проведення проектних робіт та вирішення земельних питань з метою подальшого будівництва дороги  Т 13-07 Сватове ­ Новопсков ­ Мілове.
Павло ВОРОНЦОВ.

http://www.golos.com.ua/news/90631

У пріоритеті ­ ділянки доріг, що потребують негайного ремонту У пріоритеті ­ ділянки доріг, що потребують негайного ремонту Reviewed by новини on лютого 06, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.