Seo Services

Справу домашнього тирана, який напав на правоохоронців у Покровську, направлено до суду

Менше тижня знадобилося правоохоронцям, щоб розслідувати зухвалий злочин, який вчинив 31-річний мешканець Покровська 16 лютого. Окрім того, що чоловік вдався до домашнього насилля, він кидався з ножем на співробітників поліції, які приїхали на виклик дружини. Про цей випадок телекомпанія «Орбіта» розповідала раніше.
21 лютого обвинувальний акт відносно правопорушника був спрямований Красноармійською місцевою прокуратурою до міськрайонного суду в Покровську. Злочин кваліфікований за частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу України — «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного орган у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків». Про це журналістам «Орбіти» повідомили в прес-службі місцевої прокуратури.
«Досудовим розслідуванням встановлено, що 16.02.2019 о 21:34 до чергової частини Покровського відділу поліції ГУ НП надійшло повідомлення від мешканки міста Покровська про, те що її чоловік вчиняє насильство відносно неї, кидається з ножем, при цьому у будинку знаходяться діти, — розповіли в прокуратурі. — На виклик за вказаною адресою черговим відділу був направлений наряд поліцейських сектору реагування патрульної поліції Покровського ВП».
Прибувши на місце події, інспектор та поліцейські СРПП почали з’ясовувати обставини сімейного конфлікту, у зв’язку із якими їх було викликано. Після того, як вони були встановлені, правоохоронці зайшли в середину будинку, де 31-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, продовжував поводитись агресивно відносно членів сім’ї.
Слідство встановило, що після того, як домашній тиран побачив працівників поліції, він, демонструючи явну неповагу до представників державної влади, почав словесно погрожувати співробітникам поліції вбивством. Чоловік взяв у праву руку кухонний ніж та, не реагуючи на законні вимоги працівника поліції припинити протиправні дії, кинув ніж у напрямку працівників поліції. Та й на цьому він не зупинився, знову взяв кухонні ножі – тепер вже до обох рук та продовжив погрожувати вбивством працівникам поліції. Цим самим громадянин вчинив перешкоди представникам правоохоронного органу у виконанні їх службових обов’язків, створив реальну загрозу життю та здоров’ю поліцейських, які сприйняли погрозу реально.
Один з працівників поліції, намагаючись припинити протиправні дії, дістав із кобури пістолет Макарова та здійснив три попереджуючі постріли у підлогу. Лише після чого злочинця вдалося зупини та вдягнути на нього кайданки.
«Санкція ч. 1 ст. 345 ККУ передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років», — додали в прокуратурі.
police
Справу домашнього тирана, який напав на правоохоронців у Покровську, направлено до суду Справу домашнього тирана, який напав на правоохоронців у Покровську, направлено до суду Reviewed by новини on лютого 24, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.