Seo Services

Підприємці з Покровська налагодили власне виробництво вогнегасників

Підприємці з Покровська налагодили власне виробництво вогнегасників, аби покращити безпеку в домівках мешканців Донеччини. Про це повідомляє “Бізнес-Схід”.
Почалося все з 2017 року, коли заснували приватне підприємство “Центр пожежної безпеки”. Спочатку лише продавали вогнегасники для підприємств та обслуговували їх.
Торік вирішили розширити свій бізнес і виготовляти вогнегасники самі. Головний інженер підприємства Павло Горошко налагодив виробництво.
“Ми розробили технічні умови, отримали усі сертифікати і домовилися про закупівлю комплектуючих з Латвії, – розповів Павло Горошко. – Успішно провели випробування, зараз виготовили першу партію вогнегасників замовнику”.

Від бізнес-школи до власного виробництва

У січні 2019 року підприємці взяли участь у навчанні від Львівської бізнес-школи. Саме там усвідомили для себе, що мають доносити до людей через просвітництво питання безпеки.
“Раніше ми працювали більш інтуїтивно, на такий бізнес-курс потрапили вперше, – говорить директорка підприємства Анна Горошко. – У Львові почули багато нового для себе – як вести бізнес, шукати клієнта, як зрозуміти шлях клієнта до нас. Для нас ці знання виявилися дуже цінними”.
https://shotam.info/na-donechchyni-vyrobliatymut-dyzayners-ki-vohnehasnyky/
Підприємці з Покровська налагодили власне виробництво вогнегасників Підприємці з Покровська налагодили власне виробництво вогнегасників Reviewed by новини on липня 13, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.