Seo Services

Покровські правоохоронці розшукали зниклу юну містянку

13-річну дівчинка пішла з дому ще два дні тому, але про своє місце перебування нікого не повідомила. На її пошуки були задіяні співробітники Покровського відділу поліції і сьогодні зранку дівчину було знайдено.
Вночі до чергової частини Покровського відділу поліції звернулась 41-річна мешканка Покровська, яка попросила допомогти їй розшукати 13-річну доньку. Жінка повідомила, що в понеділок дівчинка пішла гуляти й до теперішнього часу додому не повернулась.
Отримавши фотографію дівчинки та детальний опис її  одягу, правоохоронці вирушили на пошуки. Поліцейські спілкувались із однокласниками та знайомими неповнолітньої, відвідували місця, де вона могла перебувати, відпрацьовували всі версії втечі дівчини і сьогодні вранці таки знайшли втікачку.
При проведенні профілактичної бесіди, дівчина розповіла, що в понеділок на залізничному вокзалі в Покровську зустріла свою подругу і разом вони поїхали до знайомого в Мирноград.
«Аби мама не заважала відпочивати, я вимкнула телефон. Ночувати ми залишились у приятеля, а вранці пішли гуляти містом. А сьогодні я вирішила повернутись додому»,- розповіла правоохоронцям знайдена семикласниця.
Інспектори ювенальної превенції Покровського відділу поліції провели із неповнолітньою та її матір’ю профілактичну бесіду. Також відносно жінки був складений адміністративний протокол ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Покровський відділ поліції
Донецької області
Покровські правоохоронці розшукали зниклу юну містянку Покровські правоохоронці розшукали зниклу юну містянку Reviewed by новини on липня 13, 2022 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.