Seo Services

Влада Покровська занепокоєна систематичними підпалами в місті

Міська влада Покровська (Донецька обл.) просить центральну владу та правоохоронні органи забезпечити розслідування низки підпалів у місті, які носять системний характер.
"У ніч із 15 на 16 лютого було спалено автомобіль, що належить моїй родині. Після того як приїхали правоохоронні органи, пожежна інспекція встановила, що ймовірна і єдина причина - це підпал... Жодних інших припущень не було, крім того, що це ймовірні наслідки минулої напередодні сесії міської ради, на якій були бурхливі обговорення та конфлікт із політичним опонентом", - сказала секретар Покровської міської ради Ірина Сущенко на прес-конференції в прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс -Україна" в четвер у Києві.
Вона зазначила, що під "політичним опонентом" має на увазі представника "Молодіжної партії", депутата міськради Сергія Андрейченка.
За словами І.Сущенко, з 2015 року з цим депутатом виникають постійні конфліктні ситуації. "Цей підпал є не просто актом залякування, спрямованим на конкретно мою сім'ю, а й на всіх жителів міста... Хочу звернутися до правоохоронних органів, щоб вони зняли цю напругу", - заявила вона.
У свою чергу Покровський міський голова Руслан Требушкін розповів, що це далеко не перший інцидент у місті.
"Велика кількість таких випадків, які не розрізнені й носять системний характер... Перед цим (підпалом автомобіля - ІФ) згорів цех пресів, який виробляє брикети з обрізу деревини і гілок для твердопаливних котлів у школах. Так відбувається, що там де відбувається відмова цьому кримінальному авторитету, виходить, що у нас щось горить", - розповів Р.Требушкін.
Мер також звернувся до президента України та правоохоронних органів, щоб розслідування низки інцидентів у місті було взято під особливий контроль.
"Ми далі свавілля терпіти наміру не маємо. Якщо продовжуватиметься в такому самому руслі, ми виводитимемо людей на вулицю й вимагатимемо законного розслідування. Ми розуміємо, що якщо зараз це не зупинити, то проллється кров... Ми змушені звернутися, просити керівництво в Києві, щоб взяли під особливий контроль", - наголосив Р.Требушкін.
https://ua.interfax.com.ua/news/press-conference/567729.html

Результат пошуку зображень за запитом "поджог"
Влада Покровська занепокоєна систематичними підпалами в місті Влада Покровська занепокоєна систематичними підпалами в місті Reviewed by новини on лютого 21, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.