Seo Services

Покровська поліція відчинила двері для старшокласників місцевих шкіл

З метою профорієнтації та ознайомленням молоді з перспективами поліцейської професії, керівництво Покровського відділення поліції влаштувало для майбутніх випускників шкіл Покровська та Покровського району «День відкритих дверей».
Під час екскурсії дітям розповіли про роботу чергової частини поліції, показали куди надходить дзвінок-повідомлення про злочин чи правопорушення, розповіли як його реєструють і як повинні діяти працівники поліції, отримавши заяву від громадянина.

Неабияке пожвавлення у гостей викликало знайомство зі зброєю та спеціальними засобами, які використовує поліція у своїй діяльності. Інструктор з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП в Донецькій області Олександр Чівенков запропонував всім охочим приміряти на себе бронежилет і шолом, а а також розповів в яких ситуаціях правоохоронці мають право застосовувати  кайданки, гумові кийки та вогнепальну зброю. Також із великим захопленням школярі слухали інспектора-криміналіста СВ Мирноградського відділення поліції Анастасію Старцеву, яка продемонструвала вміст своєї робочої валізи та як слід робити відбитки пальців рук.
http://pokrovsk-police.dn.ua/news/view/6680


Покровська поліція відчинила двері для старшокласників місцевих шкіл Покровська поліція відчинила двері для старшокласників місцевих шкіл Reviewed by новини on лютого 15, 2019 Rating: 5

Немає коментарів:

На платформі Blogger.